Bentley Arnage Red Label

Deze Bentley is Azurit blauw metalic en heeft creme lederen bekleding met blauw lederen accenten, en achterin wortelnoten leestafels in de stoelen. Een 6.75 liter motor met 405 pk met een gewicht van 2500 kg. De Bentley is 5,40 lang en een kleine 2 meter breed. Dit alles geeft het comfort van een veilge, maar toch snelle reisauto.

De Bentley Arnage is een op de Rolls-Royce Silver Seraph gebaseerde limousine uit de topklasse. De wagen werd genoemd naar een lastige bochtencombinatie op het circuit van Le Mans waar Bentley furore maakte. De auto is in 1998 op de markt gekomen.

De Bentley State Limousine is de officiële staatsauto van de Britse koningin Elisabeth II. De auto is gebaseerd op de Bentley Arnage maar is langer en hoger en is uitgerust met een 6,75 liter V8-motor met dubbele turbo. Van deze auto zijn er slechts twee gebouwd door de Britse autoproducent Bentley ter ere van het gouden regeringsjubileum van Elizabeth II in 2002 Het is de eerste staatsauto van Bentley. Het tweede exemplaar wordt in reserve gehouden. De waarde van de auto bedraagt zo'n 11 miljoen euro.

Indien de huur van de Bentley met chauffeur langer dan 6 uur is, of de Bentley met chauffeur moet het hele weekend bij u blijven, maken wij daar graag een speciale prijs voor. De overnachting van de chauffeur in het hotel is dan wel voor uw rekening.

In de auto's zijn altijd gekoelde drankjes en de bekende dagbladen aanwezig.

Bekijk de prijs