Bentley Arnage Black Label

(Ex auto van het koninklijke huis van Japan.)

De kleurstelling is persoonlijk, maar wel de kleurstelling die het beste past bij de Bentley. Sapphire zwart Metallic (diep donker blauw) met wit/creme leder interieur met Nautic Blue leder accenten op het dashboard. Alles maar dan ook alles is in het leder gezet. Verder veel prachtige hout- en chroom afwerkingen.

De auto is achterin voorzien van origineel door Bentley geleverd donker privacy glas, inclusief de achterruit. Beide stoelen zijn voorzien van een leestafel.

De Arnage T. Black Label is een Bentley zoals deze hoort te zijn. Een relatief ingetogen, uiterst stijlvolle en sportieve topklasse voertuig. Tevens een ultra reislimousine met zeer indrukwekkende cijfers.

Motorinhoud 6750 cc met 493 PK. Van 0-100 in 5,5 seconden en een top van 290 km per uur. Voor een lange periode was het de krachtigste en snelste vier deurs sedan op de markt. Zeker gezien zijn ledig gewicht van meer dan 2500 kg.

Of het nu is voor een bruiloft, film en video opname of voor een weekendje weg, u mag het zeggen, het is uw dag of weekend!

In de auto's zijn altijd gekoelde drankjes en de bekende dagbladen aanwezig.

Bekijk de prijs